Analizë: Ndërsa të varfrit e Iranit vuajnë, elita e regjimit jeton në luks

Al-Arabiya.net, 31 mars, 2017 Kurse shumë qytetarë të Iranit kalojnë nëpër vështirësitë e një ekonomie të dështuar, në një vend me një papunësi në rritje dhe me paga të ulëta, Mullahët në pushtet jetojnë një jetë si të perandorëve të së kaluarës, duke u kënaqur në një luks absolut, me miliardat e fituara në kurriz të … Continue reading Analizë: Ndërsa të varfrit e Iranit vuajnë, elita e regjimit jeton në luks

Pikëpamje mbi dhunën

Çka nxit publikun për pranimin dhe refuzimin e sulmeve ndaj civilëve 10 vjet pas 11 shtatorit Që nga sulmi terrorist i 11 shtatorit, shkencëtarët e sjelljeve shoqërore dhe ekspertët anti-terror janë munduar të kuptojnë çfarë provokon dikë që qëllimisht të marrë jetët e njerëzve të pafajshëm. Dekori fetar i qëndrimit publik të Alkaides shtyri shumë … Continue reading Pikëpamje mbi dhunën