Definicione të shkurtra të disa formave qeverisëse

Laura D Lewis, autor, ndërmarrës & ekspert punësimi Krahu i Majtë --------------- të Moderuarit ------------------ Krahu i Djathtë Shumica e njerëzve mendojnë që politika amerikane gjendet në mes, ndaj të Moderuarve, dhe se Krahu i Majtë është socializëm/komunizëm ndërsa Krahu i Djathtë është fashizëm1 dhe diktaturë. Mirëpo, kjo s’është në rregull teknikisht. Krahu i Majtë … Continue reading Definicione të shkurtra të disa formave qeverisëse

Advertisements