Roli i televizionit në inxhinierinë sociale, programimin e parashikueshëm, krijimin e kulturës dhe shkatërrimin e fëmive dhe shoqnisë

Kjo web-faqe (dajjal.com) merret me temën e “dexhallëve” (gënjeshtarëve të mëdhenj), shejtanëve dhe xhinëve, dhe atë çfarë lidhet me ta nga magjia dhe okultet, si dhe çâshtje tjera të ndërlidhuna e që degëzohen nga këto tema, të cilat meritojnë të sqarohen ma hollësisht. Njana nga këto âsht edhe televizioni, i cili âsht thjeshtë nji mjet … Continue reading Roli i televizionit në inxhinierinë sociale, programimin e parashikueshëm, krijimin e kulturës dhe shkatërrimin e fëmive dhe shoqnisë

Advertisements