Realiteti i termit “homofob”

Dr. Ebu Emîneh Bilal Philips A keni qenë ndonjëherë viktimë e termit “homofob” ngaqë keni kundërshtuar sjelljen homoseksuale, pavarësisht se qëndrimi juaj ka qenë ai i mospajtimit parimor? Çka, në fakt, përfaqëson ky term? Deri në çfarë mase i trajton ky term mendimet e atyre që e hedhin atë dhe deri në çfarë shkalle prek … Continue reading Realiteti i termit “homofob”

Advertisements