Islamofobia: Çka, si, dhe pse

“Islamofobi” është fjala që zakonisht përdoret për të shprehur shqetësimin kundër Islamit në Perëndim. Ky fenomen ka arsyet e veta historike dhe bashkëkohore që çuan në ofendimin e mesazhit islamik, në shprehjen e skepticizmit ndaj pejgamberllëkut të të Dërguarit të Allahut (alejhi selam), dhe në nxitjen e konflikteve mes muslimanëve, duke synuar okupimin e vendeve … Continue reading Islamofobia: Çka, si, dhe pse

Advertisements