Ndërsa autoritet evropiane kanë vënë në shënjestër Selefizmin, kjo fjalë do analizuar

Gazeta The Economist, Erasmus, 24 nëntor, 2016-11-25 Çka do të thotë Selefizëm në të vërtetë? Në Evropën kontinentale, kjo fjalë tash po përdoret si një term përfshirës për interpretimin ekstrem dhe të dhunshëm të Islamit. Këtë javë, fjala vjen, autoritetet gjermane të shtetit të Hesse-s bastisën pesë prona, përfshirë dhe një xhami. Ky qe aksioni … Continue reading Ndërsa autoritet evropiane kanë vënë në shënjestër Selefizmin, kjo fjalë do analizuar

Advertisements