Pikëpamje mbi dhunën

Çka nxit publikun për pranimin dhe refuzimin e sulmeve ndaj civilëve 10 vjet pas 11 shtatorit Që nga sulmi terrorist i 11 shtatorit, shkencëtarët e sjelljeve shoqërore dhe ekspertët anti-terror janë munduar të kuptojnë çfarë provokon dikë që qëllimisht të marrë jetët e njerëzve të pafajshëm. Dekori fetar i qëndrimit publik të Alkaides shtyri shumë … Continue reading Pikëpamje mbi dhunën

Advertisements