Analizë: Ndërsa të varfrit e Iranit vuajnë, elita e regjimit jeton në luks

Al-Arabiya.net, 31 mars, 2017 Kurse shumë qytetarë të Iranit kalojnë nëpër vështirësitë e një ekonomie të dështuar, në një vend me një papunësi në rritje dhe me paga të ulëta, Mullahët në pushtet jetojnë një jetë si të perandorëve të së kaluarës, duke u kënaqur në një luks absolut, me miliardat e fituara në kurriz të … Continue reading Analizë: Ndërsa të varfrit e Iranit vuajnë, elita e regjimit jeton në luks

Advertisements