Neoliberalizmi1 po krijon vetmi

George Monbiot, gazeta The Guardian, 12 tetor 2016 A ka akuzë më të rëndë që mund t’i bësh një sistemi sesa ta konsiderosh shkaktar të një epidemie sëmundjesh mendore? Mortajat e shqetësimit, stresit, depresionit, fobisë sociale, çrregullimeve në të ngrënë, vetëdëmtimit dhe vetmisë tashmë kanë kapluar njerëzit në mbarë botën. Më e vona: shifrat katastrofike … Continue reading Neoliberalizmi1 po krijon vetmi

Advertisements