Operacionet psikologjike1 në shoqërinë e sotme

Henry Makow është doktor i literaturës angleze pranë Universitetit të Torontos. Makow trajton temën e kontrollimit të proceseve shoqërore nga ana e shoqërive të fshehta Judeo-Masonike, sidomos aspektin e homoseksualizmit e feminizmit si mjet për uljen e numrit të popullsisë botërore në përpjekjen për t’i nënshtruar përballë një rendi të ri botëror. Pikëpamjet e këtij autori i gjen në henrymakow.com. Luftërat, terrori, migracioni, feminizmi, deformimi i gjinive – të gjitha janë pjesë e një kapjeje satanike të shoqërisë nga ana e një karteli bankar çifutomasonik.

Në vitin 1976, Harold Rosenthal, një protagonist përbrenda këtij karteli (insajder), zbuloi se kontrolli i këtij karteli shtrihet në çdo aspekt të jetës amerikane. Në vitin 1976, plani për dominimin çifutë të botës, i përvijuar në Procesverbalet e Urtarëve të Sionit2 , ishte realizuar në masë të madhe. Harold Wallace Rosenthal (29), një asistent personal i senatorit të Nju Jorkut Jacob Javits, ndjeu se fuqia çifute ishte aq e pamposhtur, sa mund të fitonte para duke ia treguar këto fakte Walter White Jr., redaktorit të gazetës së përmuajshme konservatore Western Front.

“Një numri të madh të çifutëve nuk ua mban të jua thonë si jetojmë e si bëjmë plane, por unë nuk frikohem më nga asgjë apo nga askush,” Rosenthal i tha White-t.

“Është tepër vonë për ju të krishterët të ofroni ndonjë rezistencë. Kjo kohë ka ikur. Ne jemi bërë agresorë motit! Kjo, pa dyshim, është një nga qëllimet tona madhështore në jetë.”

I titulluar The Invisible Tyranny, kjo intervistë3 tronditëse prej 17 faqesh ka qenë on-line prej kohësh, dhe krahasohet me zbulimet e bëra nga Benjamin Freedman4 dhe C.G. Rakovsky5 lidhur me përshkrimin e forcave të vërteta që drejtojnë botën.

Rosenthal-it i duheshin paratë, por ky sinqeritet i kushtoi me jetë. Në 12 gusht të vitit 1976, ai u vra në një rrëmbim të dështuar avioni në Stamboll. Walter White erdhi në përfundimin se ky incident qe një mbulesë për vrasjen që iu bë Rosenthal-it.

Rosenthal thotë: “Shumicës së çifutëve nuk u pëlqen ta pranojnë, por ne kemi marrë për zot Luciferin (dreqin) … dhe ne jemi populli i tij i zgjedhur.”

Kjo deklaratë vlen për tërë kulturën moderne në përgjithësi. Njerëzve nuk u pëlqen të pranojnë se shoqëria jonë “sekulare” bazohet në rebelimin kozmik kundër Zotit. Karakteri i vërtetë satanik (djallëzor) i kësaj kulture po bëhet i qartë çdo ditë e më shumë.

Rosenthal thotë se çifutët kanë ndërtuar një perandori tokësore duke refuzuar vizionin e Krishtit të një mbretërie shpirtërore të bazuar në dashurinë vëllazërore. Bankierët çifutë planifikojnë të qeverisin botën nga Jerusalemi sipas interesave të tyre.

Ai thotë se feja çifute, në thelb, është një maskim për domosdoshmërinë racore. “Ne mundim të jetojmë midis popujve dhe shteteve të tjera duke i bindur ata se çifutët nuk janë një popull i veçantë, por janë përfaqësues të një besimi fetar …”

“Fuqia çifute u krijua nëpërmjet kontrollimit të sistemi monetar. Ne kemi qenë të suksesshëm në përçarjen e shoqërisë duke përplasur masat punonjëse me menaxhmentin … Në të vërtetë, kjo është një trekëndësh, ndonëse paraqiten vetëm dy pika. Kapitali që ne përfaqësojmë, është maja, ndërsa menaxhmenti dhe masat punonjëse janë baza e këtij trekëndëshi. Ata kundërshtojnë njëritjetrin në vazhdimësi dhe asnjëherë nuk drejtojnë vëmendjen nga koka e problemit të tyre.”

“Nëpërmjet bankës sonë nacionale, Rezervave Federale (banka qendrore në Amerikë), ne u ofrojmë bankave lokale kredi të cilën e krijojmë nga asgjëja… Ata (me punën që bëjnë me atë kredi), sipas radhës, fuqizojnë këtë industri. Kështu ne bëjmë më shumë se Zoti, meqë pasuria jonë krijohet nga asgjëja. Dukesh i tronditur! Mos, kjo është e vërtetë …”

“Me këtë kapital të supozuar, ne fusim në borxh industrinë, masat punonjëse dhe menaxhmentin, dhe ky borxh vjen duke u shtuar dhe nuk likuidohet kurrë … ne përplasim menaxhmentin me masat punonjëse në mënyrë që ata të mos bashkohen kurrë për të na sulmuar dhe për të sjellë një utopi industriale pa borxhe (kredi).”

Nëpërmjet kontrollimit të bankave, çifutët arritën një monopol total mbi “industrinë e filmit, rrjeteve të radios dhe medieve televizive në zhvillim … ne kemi në dorë botimin e të gjitha materialeve shkollore … Madje dhe muzikën tuaj! Ne censurojmë këngët e publikuara shumë më herët para se ato të mbërrijnë te publikuesit … ne do të kemi kontroll të plotë mbi të menduarit tuaj.”

Ai (Rosenthal) thotë se programet televizive janë përpiluar me kujdes “që të joshin ndjenjat, jo një mendje që logjikon … njerëzit janë programuar të përgjigjen sipas diktatit tonë, jo sipas arsyes.” Ai thotë se çifutët kontrollojnë kishat e krishtere dhe i përdorin ato për të paraqitur ide si barazia racore. “Asnjë ligj nuk kalon e të mos jetë mësuar paraprakisht nga katedra (e kishës). Një shembull i kësaj është barazia e cila çoi në integrim dhe përfundimisht në hibridizim. Kleri mendjelehtë me një frymë instruktojnë pjesëtarët e kishës se çifutët janë njerëz të zgjedhur, ndërsa me frymën tjetër deklarojnë se të gjitha racat janë të njëjta. Mospërputhja e tyre nuk zbulohet asnjëherë. Kështu, ne çifutët gëzojmë një vend të posaçëm në shoqëri, kurse të gjitha racat e tjera reduktohen në barazi racore …”

Ai mburret me shfrytëzimin e holokaustit dhe anti-semitizmit për të instaluar ndjenjën e fajësisë. “Populli yt janë të paguximshëm. Ne ndërtojmë të menduarit tuaj. Ne, madje, vendosim brenda jush ‘kompleksin e fajit’, duke ju bërë kështu të keni frikë të kritikoni çifutërinë haptazi.”

“Ne çifutët u kemi vënë problem mbi problem popullit amerikan. Pastaj kemi promovuar të dyja anët e problemit për të futur konfuzion. Me sytë e tyre të ngulitur në probleme, ata dështojnë të shohin kush qëndron mbrapa çdo skene. Ne çifutët luajmë me publikun amerikan si macja me miun.”

Rosenthal thekson se shoqëria mund të shpëtojë nga kjo kapje vdekjeprurëse vetëm me veprime të dhunshme, jo me edukim.

“Historia është shkruar me gjak, jo me bojë shkrimi. Asnjë shkronjë a libër asnjëherë nuk ka përgatitur njerëzit për rezistencë dhe nuk ka ndalur tiraninë. Ne kuptojmë këtë parim, andaj dhe propagandojmë vazhdimisht që populli t’u shkruhen letra (me shpresë për ndryshim) presidentit, kongresit … Mjerë ne, nëse populli vërejnë kotësinë e këtyre veprimeve, lëshojnë lapsin dhe rrokun armët.”

Megjithatë, Rosenthal nuk merakoset. Duke aluduar në promovimin e feminizmit dhe homoseksualizmin, ai thotë:

“Ne kemi tredhur shoqërinë me anë të frikës dhe shantazhit. Burrëria e tyre ekziston vetëm në kombinim me një paraqitje të jashtme femërore. Duke qenë të tredhur kështu, popullata janë zbutur dhe janë bërë të lehtë për t’u sunduar … mendimet e tyre nuk preokupohen me interesimin për të ardhmen apo për gjeneratat e ardhshme, por vetëm për të tashmen dhe për vaktin e radhës që ka për t’u ngrënë.”

Rosenthal flet edhe për atë sesi qeveria e fshehtë çifute kontrollon edhe Bashkimin Sovjetik dhe atë se kjo forcë e padukshme është përgjegjëse për luftërat dhe revolucionet e dyqind vjetëve të fundit.

Besueshmëria e këtij dokumenti

Përse dikush që aspiron pozita të larta nacionale do të incizonte një intervistë të këtillë? Ai bën disa përgjithësime të pahijshme për çifutët dhe nganjëherë lëkundet mes arrogancës dhe pasigurisë. Në një pikë, madje, ai thotë se çifutët kanë bërë plane të përgatiten dhe të ikin (nga Amerika).

Në nëntor të vitit 2005, unë (Henry Makow) bërë një bisedë telefonike me hulumtuesin pionier në këtë fushë Des Griffin, autorin e The Fourth Reich of the Rich, i cili më tha se qe ftuar në shtëpinë e Walter White (gazetarit që bëri intervistën) dhe kishte dëgjuar incizimin e intervistës. Karakteri i Rosenthal në intervistë, tha ai, tingëllonte si një aktor i dobët, që lexon nga një skript. Megjithatë, ai thotë se informacioni është krejtësisht i besueshëm dhe konspiracioni është i vërtetë, kështu që nuk ka nevojë të zbukurohet me mashtrime.

Intervista përmban detaje të cilat vetëm një protagonist nga brenda kuluareve të konspiracionit do të mund t’i dinte, si .p.sh. referenca ndaj Luciferit, fesë/racës dhe ndryshimit të dhunshëm shoqëror. Po ashtu toni i arrogancës raciale duket të jetë autentik. Rosenthal shpreh mosbesimin për mendjelehtësinë dhe dobësinë e karakterit të popullit amerikan. Ai thotë se një çifut mbetet çifut qoftë kur konvertohet në një fe tjetër, qoftë kur nuk e bën këtë.

Duke paraqitur këtë informacion, po mundohem të frymëzoj edhe çifutët, edhe të tjerët të heqin vellon që ua kanë vënë mediet dhe të shohin se kabalistët (satanistët) kanë rrëmbyer njerëzimin. Kultura moderne reflekton gjerë e gjatë këtë fakt dhe kjo sa vjen dhe bëhet më e qartë.

Dhjetë shenja që tregojnë se shoqëria Perëndimore është një kult satanik

Shumë çifutë, masonë, liberalë, socialistë dhe feministë nuk janë të vetëdijshëm se janë përfshirë në një kult satanik të bazuar në Kabalën6 çifute. Shoqëria gjithnjë e më shumë po i përngjanë këtij kulti sundues.

Një kult satanik anasjell të shëndoshën dhe të sëmurën, të natyrshmen dhe të panatyrshmen. Kështu, për shembull, heteroseksualizmi trajtohet si një patologji, kurse homoseksualizmi si diçka e natyrshme. Ngjashëm me këtë, ky kult anasjell bukurinë dhe shëmtinë, të vërtetën dhe rrenën, drejtësinë dhe padrejtësinë, duke e bërë të keqen të duket e mirë. Ky kult kontrollon anëtarët e vet duke i korruptuar dhe duke i sëmurë. Anëtarët e tij nuk funksionojnë si njerëz normalë dhe identifikohen me gjendjen e tyre.

Dhjetë shenjat që tregojnë se shoqëria Perëndimore është një kult satanik:

 • Ka dallim mes “të rekrutuarit” dhe popullatës së përgjithshme që mbahet në terr. Atyre nuk u tregohet se cilat janë objektivat e vërteta të kultit (që t’i eksploatojnë dhe t’i robërojnë), por në vend të kësaj mashtrohen me deklarime që tingëllojnë si fisnike. Udhëheqësit (pjesë e “të rekrutuarve”) vazhdimisht rrejnë popullin, si në rastin e ndonjë inskenimi të ndonjë sulmi nga jashtë, atentateve, dhe luftërave. Inskenimi i sulmeve nga pala kundërshtare (Fals flag) janë një formë shpëlarje truri, që ngjall simpati për viktimën e supozuar dhe urrejtje për kryesin e krimit.
 • Simbolet e këtij kulti janë kudo dhe përmendoret (obeliskët) shënojnë qytet tona. Motivet ideologjike të tyre vërehen edhe në logot e korporatave të mëdha. Bankierët e këtij kulti kontrollojnë shumicën e korporatave.
 • Ky kult mohon që njerëzit kanë një shpirt hyjnor, të lidhur me një rend moral. Përmendja e Zotit dhe e një krijimi inteligjent shtypet. Fjala “Zot” konsiderohet si një fjalë të ndytë. Në vend të Zotit, nga ne kërkohet t’i dëgjojmë udhëheqësit e këtij kulti dhe nëpunësit e tyre. Besimtarët në Zot persekutohen. Duke mohuar shpirtin tonë hyjnor, ata na përkufizojnë si kafshë që duhet zbutur. Ata na nxisin t’i degradojmë vetët tona duke na e kënaqur natyrën tonë kafshore (epshin).
 • Ata mundohen ta përmbysin të natyrshmen dhe inkurajojnë sjelljen e panatyrshme e perverse. Një shembull i kësaj është urrejtja e pazakontë ndaj gjinisë (mashkullore dhe femërore) dhe inkurajimi për ngatërrim gjinish, homoseksualizëm, transgjini7 , dhe androgjini8 . Ata i mësojnë fëmijët në shkollë për të eksperimentuar me lodra seksi dhe me homoseksualizëm. Kjo, në fakt, është një abuzim seksual me fëmijët i miratuar nga shteti. Homoseksualizmi është një çrregullim shoqëror dhe promovimi zyrtar i tij është dëshmi se shoqëria ka kaluar në anën e errët.
 • Shoqëria Perëndimore është një kult i seksit, domethënë e trullosur nga seksi dhe nga gratë tërheqëse. Ky kult promovon seks imoral me të panjohurit, me qëllim që t’i degradojë njerëzit në nivel kafshëror. Ata normalizojnë devijimin seksual për ta kundërshtuar Zotin dhe për t’i shërbyer të adhuruarit të tyre, Luciferit. Mania për seksin e këtij kulti të seksit tejkalohet vetëm nga dashuria që këta kanë për paranë. Miliona janë të angazhuar në bixhozin e bursave. Kulti (shoqëria) inkurajon të dyja varësitë (të seksit dhe të parasë) dhe dhënien pas gjërave në përgjithësi. Ky kult na kontrollon duke na bërë të sëmurë fizikisht e shpirtërisht. Kulti i sëmur anëtarët e vet dhe më pas ua shet “ilaçin”. Sigurimi shëndetësor në Amerikë është një industri prej 1.7 trilionë dollarësh, që tejkalon madje edhe harxhimet ushtarake për mbrojtje. Një në dhjetë amerikanë merr barëra kundër depresionit; te gratë e moshës 40 -50 vjeç figura është një në katër.
 • Ata orvaten ta shkatërrojnë institucionin e martesës dhe bërthamën e familjes, në mënyrë që kulti (shoqëria) të jetë mbështetja jonë dhe ata përfundimisht të marrin përsipër shtimin (lindjet) dhe edukimin e fëmijëve. Adoptimi homoseksual është një hap drejt këtij qëllimi.
 • Ata krijojnë klimë frike dhe përdorin këtë si arsye për të shfuqizuar të drejtat qytetare dhe për të krijuar një shtet policor që siguron kontrollin nga ana e kultit.
 • Ka një mbikëqyrje të gjerë për të kontrolluar çdo individ nëpërmjet shantazhit. Ata që guxojnë të mendojnë e të kundërshtojnë, turpërohen publikisht dhe dëbohen. Drejtori i kompanisë Mozilla u detyrua të japë dorëheqje pasi i dha një donacion një grupi që kundërshton martesën e homoseksualëve. Përshtatja e detyrueshme, gjë që tashmë është bërë e zakonshme, është karakteristikë e komunizmit, që në thelb dhe si një veçori është masonerik. Shprehja “korrektësi politike” u sajua në partinë komuniste.
 • Ata shtypin të vërtetën. Historia, arti dhe literatura e vërtetë shtypen. Ata mohojnë se e vërteta ekziston dhe është e njohshme. Ata përdorin argëtimin si një ritual kulti. Ata na degradojnë dhe na heqin vëmendjen nga realitetit duke na e ofruar fantazira. Argëtuesit (në industrinë e argëtimit) shpesh janë agjentë të kontrolluar nga ky kult.
 • Po ashtu vëren një përqendrim të vazhdueshëm në njerëzit jonormalë, në minoritete dhe në humbësit më parë sesa në të shëndoshët, të fortët e të efektshmit. Të privuar nga mbështetja familjare, shumë njerëz nuk mundin t’ia dalin mbanë dhe u ngjasojnë zombive: të parregullt, me sy të përqendruar në telefonat e tyre dhe kufje në veshë, me unaza në hundë e me tatuazhe.

Aktivizmi homoseksual pjesë e konspiracionit

Diskursi militant homoseksual, si i djathti, si i majti, avancon eliminimin e kombeve nëpërmjet identifikimit të homoseksualëve me Rendin e Ri Botëror. LGBT janë të përfshirë fort në minimin e nocionit të familjes, atdheut, dhe rrënjëve të fesë …

Aktivizmi homoseksual është kukull e lobeve çifute e masone. Formula është matematikore: sa më të forta lobet çifute dhe masone, aq më i fortë lobi i homoseksualëve, promovimi i biseksualizimit, ideologjia feministe, aborti, imigracioni, e kështu me radhë; më fjalë të tjera, aq më i fuqishëm sulmi ndaj shëndetit dhe kohezionit shoqëror.

Kjo, në fakt, është një luftë kundër civilizimit, është anti-krishtere dhe antiislame. Feja paraqet një pengesë të natyrshme për Rendin e Ri Botëror. Aktivizmi LGBT, sidomos i majti, është pjesë e kësaj agjende.

Vërshimi i pornografisë huton masat dhe i bën më shumë kafshërorë, andaj dhe më të lakueshëm (më të lehtë për t’i nënshtruar). Po ashtu mund të vëresh sjelljen fëmijërore dhe moszhvillimin mendor të shumë homoseksualëve të rinj, të cilët janë tepër të ndjeshëm ndaj joshjes së blerjes së gjërave.

Një mbivlerësim i sëmurë i rinisë dhe frika nga pleqëria dhe nga vdekja ka kontaminuar tërë civilizimin.

Lëvizja LGBT, një faktor çlirues i supozuar, është tmerrësisht i dëmshëm për kulturat tradicionale. Ndërsa disa kanë arritur deri diku t’i integrojnë homoseksualët apo transeksualët (Tajlanda, etj), të tjerët i kanë refuzuar.

Aktivistët homoseksualë kanë për detyrë krijimin e një nënkategorie të masonerisë, një dege të re lobiste. Mund të vëresh sesi respektohet çfarëdo seksualiteti i errët, përfshirë sado-mazohizmin9 . Të gjithë yjet e Hollivudit janë dashamirës të homoseksualëve. Nëse një personalitet i famshëm shpreh një qëndrim të kundërt apo kritikon homoseksualizmin, shpërthen skandali. Çfarëdo karriere politike a artistike mund ta pësojë a të shkatërrohet për këtë.

Ka një stalinizëm të ri të korrektësisë politike dhe pjesë e kësaj është politbyroja me ngjyra ylberi. Viktimat e mëhershme janë ekzekutorët e rinj.

Në Francë, organizatat si SOS Racism, Licra, MRAP, të drejtuara dhe të krijuara nga grupe çifute, monitorojnë të menduarit dhe terrorizojnë këdo që nuk pajtohet me ta. SOS Homophobia gjendet në vijën e njëjtë. Kjo s’është thirrje për tolerancë; kjo promovon homoseksualizëm te heteroseksualët.

Ajo çfarë këto lëvizje – të gjitha të sponsorizuara nga shteti Francez – quajnë tolerancë, në të vërtetë, është një mbrojtje e fuqishme në favor të kauzës çifute për një qeveri botërore.

Franca e kontrolluar nga çifutë dhe masonë u jep donacione të shumta aktivistëve homoseksuale. LGBT është një robëri e re e maskuar si liri. Parada e homoseksualëve është një maskaradë groteske.

Homoseksualizmi është një burg më i madh seç mund të parafytyrojnë njerëzit normalë. Homoseksualizmi do të promovohet në Rendin e Ri Botëror, sidomos kur dihet se shumë nga komuniteti çifut/mason janë homoseksualë (Pierre Berger, Bertrand Delanoe, Jack Lang) dhe shpesh HIV pozitivë. Ata duan të bëjnë çifutë të vegjël nga homoseksualët, ortakë në zullum. LGBT bëhet sikur nuk kupton sfidën që paraqet ndaj komunitetit njerëzor. Në këtë mënyrë, propaganda LGBT mashtron vetveten!

Ndër shumë gjëra të përbashkëta mes Rendit të Ri Botëror dhe qarqeve homoseksuale, shënojmë:

 • Adhurimi i personave të famshëm, këngëtarëve dhe aktorëve.
 • Sjellja fëmijërore
 • Admirimi i blerjes së gjërave dhe i aspekteve më të marra të saj
 • Mbivlerësimi i kënaqësisë seksuale
 • Çrrënjosja e vlerave familjare
 • Kalbja shpirtërore
 • Mbivlerësimi i rinisë tru-shpëlarë në dëm të urtësisë së fituar nga përvoja / mosha
 • Identifikimi me një minoritet të shtypur (meqë çifutët masonë udhëheqin sistemin financiar, andaj dhe botën)
 • Identifikimin me një “orientim seksual” e jo me një vend, me një kulturë, me një fe …
 • Vizioni për një botë pa kufij dhe shpresa për vendosjen e një organizate ndërkombëtare homoseksuale (pse jo dhe një populli të ardhshëm homoseksual?)
 • Sub-kultura pornografike që kanalizon “energjinë” e masave
 • Adoptimi i fëmijëve nga çifte homoseksuale të huaja, çka çon në përkeqësimin e një popullate duke e zëvendësuar migracionin (përzierjen racore) me një kulturë hibridizimi.
 • Maskarada e paradës homoseksuale dhe shprehja e një gëzimi të rremë.
 • Shkatërrimi i kufirit natyror mes femërores dhe mashkullores.
 • Narcisizmi (të qenët mendjemadh e imponues, manipulues, vetjak, dhe të pasurit një dashurie të kotë ndaj vetvetes)
 • Seksualiteti i errët që shpesh çon në spiritualitet të errët, siç është satanizmi …

Verifikimi i lëvizjes LGBT dhe rreziqeve që ajo paraqet ndaj njerëzimit është absolutisht e detyrueshme në vitet që po vijnë.


Fundnota:

1. Operacionet psikologjike ose PSYOP janë operacione të planifikuara për t’i përcjellë audiencës informata dhe tregues, me qëllim që të ndikohen në emocionet, motivet dhe arsyetimin objektiv të tyre, dhe përfundimisht të ndikohet në sjelljen e organizatave, grupeve dhe individëve.

2. Procesverbalet e Urtarëve të Sionit apo Protokolli i Takimeve të Kuvendarëve të Sionit është një tekst që duket të përshkruajë një plan çifut për dominim global.

3.http://www.antichristconspiracy.com/HTML%20Pages/Harold_Wallace_Rosenthal_Intervi ew_1976.htm

4. http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm

5. http://www.savethemales.ca/000275.html

6. Kabalizmi (Nga Kabala) është një sistem çifut i misticizmit dhe magjisë, që përbën elementin themelor të magjisë moderne. (William J. Schnoebelen)

7. Transgjinia apo Trans-lëvizja është një lëvizje që kërkon të drejta për personat që ndërrojnë gjininë e tyre dhe njohjen e dinjitetit të këtyre personave.

8. Që tregon karakteristika të dy gjinive (asnjanës).

9. Sadizëm: Tendenca për të nxjerrë kënaqësi seksuale nga shkaktimi i dhimbjes, vuajtjes dhe poshtërimit që u shkaktohet të tjerëve. Mazohizëm: Arritja e kënaqësisë seksuale nga dhimbja apo degradimi që njeriu i shkakton vetvetes apo që ia shkaktojnë të tjerët.

 

 

 

Advertisements